SUSHI MOMENTS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 303 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Moments. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 11:09 Sneller bezorgd dan aangegeven en het smaakte goed
27 nov 2022 om 20:59 Ontzettend lekker gegeten. Vriendelijke bezorger, goede sushi zoals wij van ze gewent zijn en altijd goed! Bezorging in Gennep
27 nov 2022 om 19:01 Was niet lekker we zijn betere sushi gewend.
24 nov 2022 om 19:41 Edamame zag er verschrompeld uit sushi was ook niet echt lekker.. jammer
15 nov 2022 om 11:28 Was de eerste keer voor ons bij Sushi moments. Helaas niet zo’n goede ervaring. Geen lekkere sushi en ook helaas heel laat geleverd. Alleen de kipstokjes waren wel erg lekker! Was voor ons de laatste keer dat we daar bestellen.
14 nov 2022 om 18:25 Werd ruim voor de afgesproken bezorgtijd bezorgd, maar we waren thuis dus dat was niet erg
12 nov 2022 om 23:35 Heerlijk eten Precies op tijd bezorgd top bedrijf
12 nov 2022 om 19:20 Lekker genieten, leuke presentatie!
29 okt 2022 om 21:06 Snelle en goede bezorging. Heerlijk gegeten
26 okt 2022 om 18:32 Nu voor de 2e keer hier bestelt en los van de aardige bezorgers is het eten gewoon erg vers en erg smakelijk. (Poke bowls) Ze hebben nog een restaurant waar je kunt bestellen. Nog niet gedaan maar we zijn erg benieuwd. De sushi is iig erg smakelijk.
22 okt 2022 om 13:13 Erg leuke vrouw die het kwam bezorgen! Qua eten toch echt niet top, zaten haren in mijn sushi (heb ik dus niet opgegeten) poke bowl was goed gevuld, maar erg veel sla..
21 okt 2022 om 4:51 Voor het eerst hier een pokebowl besteld. Voorheen bestelde ik altijd pokebowls bij concurrent Lekker Bezig. De pokebowl hier was vele malen lekkerder en verser, ik ga niet meer terug en blijf in de toekomst mijn pokebowls hier bestellen.