SUSHI MOMENTS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Moments. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 12:59 Hele lekkere verse sushi. Ziet er prima uit en smaakt nog beter! De bezorging duurde wat langer dan gepland vanwege het vers bereiden van de sushi en de afstand. Hierover werden wij keurig geïnformeerd.
28 jan 2023 om 8:05 Netjes op afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Smaakte goed.
18 jan 2023 om 9:30 sushi viel uit elkaar en was erg droog, ook hadden wij kip spiesjes in teriyaki saus. De kip spiesjes zaten vol harde stukjes leek wel vetbrokken wat er in zat. erg vies.
18 jan 2023 om 0:44 Was weer lekker , daar wil je wel even voor wachten , zijn normaal sneller
16 jan 2023 om 18:08 Lijkt meer dan het is, hele kleine stukjes maki voor het geld. Smaak viel tegen vergeleken met andere sushi tenten.
14 jan 2023 om 19:34 Eten is heerlijk
30 dec 2022 om 8:21 Altijd goed. Een aanrader. De yakitori kip en more than sushi is heerlijk!
25 dec 2022 om 16:44 Vriendelijk bezorger en beleefd . Eten was goed . Maar de wasabi kan beter . Maar het is zeker een aanrader. En tja 75 minuten wachten zie ik als een pluspunt
11 dec 2022 om 19:29 iemand had mijn milkshake gedronken en de sushi was slordig gemaakt en viel uit elkaar. over het algemeen smaakte het eten niet geweldig maar het ergste was mijn milkshake waar ik echt naar had uitgekeken. .
8 dec 2022 om 9:54 Sneller bezorgd dan aangegeven. Hele vriendelijke bezorgster. Loempia's waren sompig waarschijnlijk door de manier van inpakken. Dus niet lekker. Sushi was erg lekker!
4 dec 2022 om 15:34 Vriendelijke bezorger, zo goed als op tijd. Eten was prima, goede smaak en hoeveelheid. Lekkere sushi en bijgerechten. Volgende keer weer!
28 nov 2022 om 11:09 Sneller bezorgd dan aangegeven en het smaakte goed